söndag, februari 22, 2009

Sportlov light som kom av sig....

I går morse var väskorna packade för lite friluftsliv i Rättvik... jag längtade "hem" och barnen ser alltid fram emot det - undrar om det är morfar & mormors scooter och 4-hjuling som lockar?! Vi hade planer på att åka via Borlänge och passa på att besöka Aqua Park (?) äventyrsbadet där... så vi drog iväg... men resan gick mot sitt slut i Falun då stora E hade ont magen och väl utanför bilen höll han på att spy ner en stackare på macken.. ;) det var inte värt att chansa så vi vände om hemåt... stora E sov hela vägen hem och sen var han hungrig?! Blev inte sjukare än så men vi kom av oss... tog en vända till lekparken på em, barnen körde längdskidor & åkte bob, det var uppskattat...så man måste väl säga att "Sportlov light" artade sig igen.. själv målade jag som vanligt f*n på väggen och såg kräkhinkar och sängkläder i drivor framför tvättmaskinen...

Idag tog vi den alpina utrusningen och en bob (tur var väl det) med oss och stack iväg till Kungsberget... mycket folk och en perfekt alldeles flack backe för att träna att stå på skidorna - skulle vara ypperligt för lilla E att träna i men humöret var inte på topp idag så när skidorna kom på så blev det gråt och tandagnisslan "Det är för halt, jag vill inte ramla"....lockande och pockande men idag ville det sig inte, dög bara med bobåkning för hans del. Stora E är duktig, nästa gång blir det ett liftkort och stora backen för hans del... han har gjort stora framsteg, är inte längre rädd och det är ju A & O - ut med vettet.. ;)

Nu sitter vi inne och tittar på film - Shrek är det som bjuds idag och barnen är nöjda och rödrosiga.... jag slösurfar och väntar på att kaffet skall bli klart - måste iväg och handla också...inspirationen kommer kanske efter en kopp kaffe?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en trevlig dag iaf! Själva har vi precis kommit in från snöskottning och en skotertur; Ängarna-sturgattu-siljan-tina. Fyfy, ingen hjälm så det biter i kinderna!