lördag, juli 07, 2007

Uppdatering - semester

"Dripp dropp dripp dropp vad är det som regnar på vårat paraply - vad är det som kommer ner från skyn, jo vatten vatten bara vanligt vatten..." idag har Elias och jag spenderat dagen på Furuvik, vi har säsongskort så det är mysigt att åka dit och bara strosa en stund... tog med farmor, faster och kusinerna.. men det regnade så väl hemma tog vi oss en välförtjänt powernap på en timme väl inbäddade i en varm filt..

För övrigt är första semesterveckan redan till ända.. vi har spenderat den med att måla lite här hemma och sen åkte vi ett par dagar till Eskilstuna och Parken Zoo med en annan familj - vi hade trevligt och lyckades hålla oss undan regnet! Mycket packning dock för att rusta sig för både badväder och regnväder. Hyrde en vasin stuga på campingen som tillhörde parken, fina stugor M E N jag har aldrig tidigare campat med vyn "Coop Forums baksida" - tanken är nog att det ska bli en lummig mysig camping men just nu är den för ny för att vara riktigt inbjudande...


Förväntansfulla killar på Zootåget




Elias provsitter den vita tigern...




Emil i Fantomenlandet




Elias pratar på som bara den nu mera.. kanske ord som bara de närmaste förstår men han gör sig förstådd till stor del nu.. vilket är härligt! I morse satt han i soffan och så sa han "Mamma, luckock!" (vilket för honom betyder Mamma, frukost!)

När han sen tittar på mig med de vackra blå, lägger huvudet på sned och utbrister "Mamma, gör du?" då har man svårt att förstå att det är samma kille som jag häromdagen försökte byta bort mot en bit vaxduk på Jysk... ;)

2 kommentarer:

M sa...

Ha ha ha! Känner igen det där! L brukar komma cyklande på sin trehjuling eller traktorn och säga "Sena sejen! Gå' bra?" Då smälter man verkligen!

Anonym sa...

Lustigt - står "O kommentarer" .. men ändå har man en från sin trogna läsare "M" //A